Jdi na obsah Jdi na menu

Gender

Přes veškerá vládní opatření je genderová nerovnost na trhu práce v České republice stále velmi patrná. Modrý Maják, z.s. se problematice genderové nerovnosti věnuje a snaží se motivovat zaměstnavatele k lepšímu prosazování genderových principů. Ve firmách provádíme genderové audity, nebo nabízíme školení v oblasti genderové rovnosti v procesech personalistiky.

Genderový audit

Audit trvá měsíc až tři měsíce. Náš zkušený tým Vám zhodnotí a vypracuje odborný posudek Vašeho firemního prostředí z pohledu genderové politiky. Součástí genderového auditu je i vypracování auditorské zprávy, kde budou navrženy změny vedoucí ke zlepšení zjištěného stavu ve společnosti.

​​​Kurz Genderová rovnost v procesech personalistiky

V kurzu se účastníci naučí, jak lze efektivně a účinně firmě pomoci k personálně stabilnímu prostředí s akceschopným týmem - to vše díky genderovému auditu a jeho aplikaci v procesech personalistiky a řízení lidských zdrojů.

Obsah kurzu:

1 den - genderové rovnosti, oblasti, kritéria, etika, realizace, obsah genderového auditu. Rozpad do firemní kultury a procesů personalistiky a řízení lidských zdrojů.

Reference: KOLTICO s.r.o., Toptrade production, spol.s r.o., Eduschool s. r. o., Akademie krizového řízení s.r.o., GASCO spol. s r.o., I. SPZ s.r.o., Moderní škola s.r.o., SATTURN HOLEŠOV spol. s r.o., KDZ, spol. s r.o., CREAM Real Estate, s.r.o., YABOOK s.r.o., Služby města Brumov-Bylnice, okres Zlín, příspěvková organizace